Het jeugdorkest

Na ongeveer een half jaar les op hun instrument kunnen de leerlingen instromen in het jeugdorkest. Dit zal in overleg met de docent geregeld worden. Het jeugdorkest repeteert op vrijdag van 18.30 uur tot 19.15 uur. Het is de bedoeling dat de leerlingen in het jeugdorkest leren samen spelen, enĀ alvast wennen aan de repetitieregels.

Het jeugdorkest zal een paar keer per jaar een concert geven, om te laten horen waar het het hele jaar mee bezig is. Het jeugdorkest staat onder leiding van Ludo Roijen. Leden van de jeugdcommissie zijn tijdens de repetitie aanwezig voor vragen en ondersteuning.

Het is de bedoeling dat de leerlingen die in het jeugdorkest mee kunnen spelen, ook iedere week aanwezig zijn, mocht dit een keer niet lukken meld je dan even af bij Ludo Roijen of Suzanne Stolwijk.

Leden van het jeugdorkest krijgen voor de uitvoeringen een blauwe trui en poloshirt. Iedereen zorgt zelf voor een spijkerbroek (liefst zo donker mogelijk).

Het jeugdorkest in februari 2014.