HET

JEUGDORKEST

Het jeugdorkest in februari 2014.

Na ongeveer een half jaar les op hun instrument kunnen de leerlingen instromen in het jeugdorkest. Dit zal in overleg met de docent geregeld worden. Het jeugdorkest repeteert op vrijdag van 18.30 uur tot 19.15 uur. Het is de bedoeling dat de leerlingen in het jeugdorkest leren samen spelen, en alvast wennen aan de repetitieregels.

Het jeugdorkest zal een paar keer per jaar een concert geven, om te laten horen waar het het hele jaar mee bezig is. Het jeugdorkest staat onder leiding van Ron Daelemans. Leden van de jeugdcommissie zijn tijdens de repetitie aanwezig voor vragen en ondersteuning.

Het is de bedoeling dat de leerlingen die in het jeugdorkest mee kunnen spelen, ook iedere week aanwezig zijn, mocht dit een keer niet lukken meld je dan even af bij Patrick Botterweck. Je kunt hem bereiken door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of door te bellen naar 06 - 22 15 92 42.

Leden van het jeugdorkest krijgen voor de uitvoeringen een blauwe trui en poloshirt. Iedereen zorgt zelf voor een spijkerbroek (liefst zo donker mogelijk).